LANETLİYORUZ!

13 kasım günü Beyoğlu İstiklal caddesinde meydana terör saldırısı sonucu 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 53 vatandaşımız ise yaralanmıştır.Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Bu hadise ne gaz kaçağı sonucu ne de sıradan bir terör olayı sonucu meydana gelmemiştir. Bu saldırı  Amerika-CİA  operasyonudur ve tetikçisi PKK terör örgütüdür. İlgili birimlerin ilk açıklamaları da bu doğrultudadır.Halkımızı acımasızca katleden,kargaşa yaratarak milletimizi birbirine düşürme hesapları yapan Amerika ve piyonu PKK şunu iyice anlamalıdır; Ne yaparsanız yapın Vatanımızı bölemeyeceksiniz,birliğimizi ve dirliğimizi bozamayacaksınız.

Buradan siyasi iktidara ve Anayasa Mahkemesine sesleniyoruz.Şeklen meşru gibi duran fakat PKK ile bağını kesmeyen HDP  ile Anayasa yapılamaz, kapatılması gereken bu siyasi partinin kapatma davası daha fazla bekletilemez.

Bu elim olay nedeniyle bir mesaj yayınlayan mensubu bulunduğumuz İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası her zamanki gibi gelişmeleri uzaydan izliyormuşcasına bir tavır almıştır. Mesajda ne terörü yapanın PKK olduğundan ne de yaptıranın ABD-CİA olduğundan tek kelime ile bahsedilmemektedir. İSMMMO derhal bu mesajı değiştirerek PKK’nın ismini vermek suretiyle bu örgütü lanetlemelidir.

T M B

Yürütme Kurulu