Bayramınız Kutlu Olsun!

Bayramlar coşku ve sevinci temsil eder.Ülkeniz birlik ve dirlik içinde ise kutlanan bayramların coşkusu daha da fazla olur.İcra ettiğiniz meslek dalında hak ettiğiniz itibarı görüyorsanız,sorunlarınızı çözmekle görevli merciler görevlerini yerine getiriyorsa bayram sevinciniz bir başka olur.

Ülkemizin birliğini ve dirliğini tehdit eden Atlantik cephesi ile mücadele ediyoruz ve her şeye rağmen başaracağız! Mesleki itibarımız son derece eksik, sorunlarımız artarak devam ediyor yönetenler acz içinde ancak en sonunda ataletten kurtulacağına inandığımız meslektaşlarımızın dirayetli yönetimleri işbaşına getireceğine güveniyoruz.

Mesleki itibarımıza kavuşacağız ve sorunlarımızı çözeceğiz!

Umutluyuz.Karamsar değiliz.

Başta meslektaşlarımız olmak üzere Türk Milletinin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

31/05/2019

TÜRKİYE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİ( T M B )

Oktay Yeşilyurt Belma Sabuncu

Başkan                    Sekreter